Θεϊκά λόγια.. Εκτύπωση E-mail

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Συζήτηση με το Θεό» που νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλους:

 «Θέλω να σας πω, πολυαγαπημένα Μου παιδιά, ότι το Ποιοι Είστε και το Ποιοι Επιλέγετε να Είστε είναι πάρα πολύ σημαντικά ζητήματα. Όχι μόνο επειδή δίνουν τον “τόνο” για τη δική σας εμπειρία, αλλά επειδή δημιουργούν τη φύση της δικής Μου.

Σε όλη σας τη ζωή σας έλεγαν ότι σας δημιούργησε ο Θεός. Τώρα έρχομαι να σας πω τούτο:

Εσείς δημιουργείτε το Θεό.

Αυτό που λέω είναι μια τεράστια αναδιοργάνωση της αντίληψής σας, το ξέρω. Είναι, όμως, μια αναγκαία αναδιοργάνωση , αν θέλετε να επιτελέσετε το πραγματικό έργο για το οποίο ήρθατε εδώ.

Το έργο που έχουμε στα χέρια Μας, εσείς κι Εγώ, είναι ιερό. Το χώμα που πατάτε είναι αγιασμένο.

Αυτός είναι ο Δρόμος.

Κάθε στιγμή , ο Θεός εκφράζει τον  Εαυτό Του μέσα σε σας, ως εσείς και μέσα από σας. Έχετε πάντα την επιλογή σε σχέση με το πώς θα δημιουργηθεί ο Θεός τώρα κι Εκείνος δε θα σας αφαιρέσει ποτέ αυτή την επιλογή, ούτε θα σας τιμωρήσει αν κάνετε την “λάθος” επιλογή. Όμως δεν είστε δίχως καθοδήγηση σε αυτά τα θέματα, ούτε θα είστε ποτέ. Ενσωματωμένο μέσα σας, βρίσκεται ένα εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης που σας δείχνει το δρόμο για το σπίτι. Είναι εκείνη η φωνή που σας μιλάει πάντα για την ύψιστη επιλογή σας, που βάζει μπροστά σας το πιο μεγαλειώδες σας όραμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δώσετε προσοχή σ’αυτή τη φωνή και να μην εγκαταλείψετε το όραμα.

Σε όλη σας την ιστορία, σας έχω στείλει δασκάλους. Κάθε μέρα και κάθε στιγμή οι αγγελιαφόροι Μου σας φέρνουν χαρμόσυνες ειδήσεις μεγάλης αγαλλίασης. Ιερές γραφές έχουν γραφτεί και ιερές ζωές έχουν βιωθεί, έτσι ώστε να μάθετε την αιώνια αλήθεια: εσείς και Εγώ είμαστε Ένα.

Τώρα σας στέλνω και πάλι γραφές. Κρατάτε μια απ’αυτές στα χέρια σας αυτή τη στιγμή. Τώρα σας στέλνω και πάλι αγγελιαφόρους που επιδιώκουν να σας φέρουν το Λόγο του Θεού.

Θα ακούσετε αυτά τα λόγια; Θα ακούσετε αυτούς τους αγγελιαφόρους; Θα γίνετε ένας από αυτούς;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Αυτή είναι η μεγάλη πρόσκληση. Αυτή είναι η λαμπρή απόφαση. Ο κόσμος περιμένει τις ανακοινώσεις σας. Κι αυτές τις ανακοινώσεις τις κάνετε με τη ζωή σας, όπως τη ζείτε.

Το ανθρώπινο είδος δε θα έχει την ευκαιρία να ανυψωθεί από τις ταπεινές σκέψεις του, μέχρι να εξυψωθείτε εσείς στις ύψιστες ιδέες σας. Αυτές οι ιδέες, εκφρασμένες μέσα από σας, ως εαυτός σας, δημιουργούν το χνάρι, στήνουν τη σκηνή, χρησιμεύουν σαν μοντέλο για το επόμενο επίπεδο τις ανθρώπινης εμπειρίας.

Εσείς Είστε η ζωή και η οδός. Ο κόσμος θα σας ακολουθήσει. Δεν έχετε επιλογή σ’αυτό. Είναι το μόνο θέμα στο οποίο δεν έχετε ελεύθερη επιλογή. Απλούστατα, Έτσι Είναι. Ο κόσμος σας θα ακολουθήσει την ιδέα σας για τον εαυτό σας. Έτσι ήταν πάντα, έτσι θα είναι πάντα. Πρώτα έρχεται η σκέψη σας για τον εαυτό σας και ύστερα ακολουθεί ο εξωτερικός κόσμος της υλικής εκδήλωσης.

Αυτό που σκέφτεστε, το δημιουργείτε. Αυτό που δημιουργείτε, γίνεστε. Αυτό που γίνεστε, το εκφράζετε. Αυτό που εκφράζετε, το βιώνετε. Αυτό που βιώνετε, είστε. Αυτό που είστε, το σκέφτεστε.

Ο κύκλος είναι πλήρης.

Το ιερό έργο με το οποίο ασχολείστε, στην πραγματικότητα έχει μόλις αρχίσει, γιατί τώρα, επιτέλους, καταλαβαίνετε τι κάνετε.

Εσείς είστε που κάνετε τον εαυτό σας να το μάθει αυτό, εσείς τον κάνετε να ενδιαφερθεί. Και πραγματικά ενδιαφέρεστε τώρα, περισσότερο από ποτέ, για το Ποιοι Πραγματικά Είστε. Γιατί τώρα τουλάχιστον, βλέπετε όλη την εικόνα.

Αυτοί που Είστε, Είμαι.

Εσείς προσδιορίζετε το Θεό.

Έχω στείλει εσάς, ένα ευλογημένο μέρος Μου, σε υλική μορφή, έτσι ώστε να μπορέσω να γνωρίσω τον Εαυτό Μου βιωματικά ως όλα αυτά που γνωρίζω ότι είναι ο Εαυτός Μου εννοιολογικά. Η ζωή υπάρχει ως εργαλείο για το Θεό, για να μετατρέπει την έννοια σε εμπειρία. Υπάρχει για να κάνετε και εσείς το ίδιο. Γιατί είστε ο Θεός που το κάνει αυτό.

Επιλέγω να αναδημιουργώ τον εαυτό μου από την αρχή κάθε στιγμή. Επιλέγω να βιώνω την πιο μεγαλειώδη εκδοχή του μέγιστου οράματος που είχα ποτέ για το Ποιος Είμαι. Σας έχω δημιουργήσει για να μπορείτε να αναδημιουργείτε Εμένα. Αυτό είναι το ιερό έργο Μας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά Μας. Αυτή είναι η ίδια η αιτία της ύπαρξής Μας.»

 
Μοιραστείτε το στο Facebook!

Σπύρος Μωκιάτος

Ολιστικός Θεραπευτής

Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής

Λ.Μεσογείων 303, Χαλάνδρι, Τ.Κ 15231

(1ος όροφος, κουδούνι: Στέλιος Πανταζής)

τηλ.  6947 613031

holistic-logo-new

Σούπερ Προσφορά!!