Σπύρος Μωκιάτος Εκτύπωση E-mail

07J_0318-ok-spyΓεννήθηκα στην Αθήνα το 1978. Από παιδί με ενδιέφερε η φυσιολογία του ανθρώπου και σπούδασα φυσικοθεραπεία.  

Το 1999 τελειώνοντας τη σχολή Φυσικοθεραπείας, και αμέσως μετά την στρατιωτική μου θητεία, ήθελα να ασχοληθώ με αθλητές. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί βρήκα αμέσως απασχόληση στο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου στην "Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών" την περίοδο 2001 - 2004 ως βασικός φυσικοθεραπευτής. Στη συνέχεια πήγα για ένα χρόνο (2005 - 2006) στον Α.Π.Ο. Φωστήρα Ταύρου και παράλληλα βοηθητικά στον Α.Σ. Ολυμπιακό Λαυρίου.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων εργαζόμουνα σε διάφορα γυμναστήρια ως θεραπευτής - μασέρ αλλά και ιδιωτικά ως ολιστικός θεραπευτής. Ως πνεύμα ανήσυχο ήθελα διαρκώς να διευρύνω τις γνώσεις μου. Στην αναζήτηση μου για τρόπους που θα βοηθούσαν τον άνθρωπο ολιστικά, αρχικά, μυήθηκα στο reiki (1ο - 2ο βαθμό). Εν συνεχεία σπούδασα στη Natural Health Science ηλεκτροβελονισμό χωρίς βελόνες και ρεφλεξολογία. 

Ακολουθόντας τη "ροή" εκπαιδεύτηκα στην "Quantum Awareness Healing" level 1,2,3,4. Στο "Two Pointing" στην "Advance Quantum Method (A.Q.M)"και στην "Θεραπεία μέσα απο την επαφή με την πηγή". Παράλληλα εκπαιδεύτηκα  στην "Αγγελική ενεργειακή - συστημική ψυχολογία και θεραπεία" που περιλαμβάνει πάρα πολλά θέματα όπως: ατομική συστημική αναπαράσταση, θεραπεία των ενεργειακών σωμάτων (αύρα) και τσάκρα, κινησιολογία, αναδρομή, αγγελικές κάρτες, αγγελικές κβαντικές σπείρες, αγγελικό Feng Shui, ενεργειακό καθαρισμό χώρων (space clearing) κ.α. 

Αυτές οι γνώσεις, μαζί με αυτές που θα έρθουνε γιατί η γνώση δεν σταματάει ποτέ, είναι ανεκτίμητα εργαλεία στη διαδρομή μου ως θεραπευτής.

Εν συντομία, πιστεύω στον άνθρωπο των απεριόριστων δυνατοτήτων!

Ενημέρωση 30/11/17

Ύστερα από συγκλονιστικές ανακαλύψεις και εσωτερικές ανακατατάξεις αποφάσισα να διακόψω την εφαρμογή των θεραπειών που αφορούν επέμβαση στο κάρμα των θεραπευμένων. Το καλοκαίρι του 2017 με σημάδεψε βαθιά και άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία μου.

Όπως θα διαπιστώσατε έχουν αφαιρεθεί όλες οι παροχές με τις ενεργειακές θεραπείες και προς το παρόν διαθέσιμες είναι μόνο οι θεραπείες σώματος.    

 
Μοιραστείτε το στο Facebook!

Σπύρος Μωκιάτος

Ολιστικός Θεραπευτής

Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής

Λ.Μεσογείων 303, Χαλάνδρι, Τ.Κ 15231

(1ος όροφος, κουδούνι: Στέλιος Πανταζής)

τηλ.  6947 613031

holistic-logo-new

Σούπερ Προσφορά!!