Ηλεκτροβελονισμός χ.β. Εκτύπωση E-mail
Ευρετήριο Άρθρου
Ηλεκτροβελονισμός χ.β.
Που βασίζεται
πως εφαρμόζεται
Που βοηθά
Όλες οι Σελίδες
  • Τι είναι

O ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι μία ολιστική, φυσική, σύγχρονη και απολύτως ακίνδυνη μέθοδος, η οποία επιτυγχάνει τα αποτελέσματά της, ερεθίζοντας τα αντανακλαστικά σημεία των διαφόρων οργάνων και λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε εξισορρόπηση, χαλάρωση και αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού.


 
  • Πού βασίζεται
O ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες βασίζεται στις αρχές του κλασσικού βελονισμού. Επομένως σχετίζεται με τη γνωστή κινέζικη θεραπευτική μέθοδο. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της μεθόδου αυτής, το σώμα το διαπερνούν οι ενεργειακοί μεσημβρινοί, οι οποίοι συνδέονται με όλα τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος, αλλά και με το περιβάλλον. Αυτό το τελευταίο ας μη μας παραξενεύει. Αρκεί να θυμηθούμε τη λειτουργία της αναπνοής, η οποία άμεσα μας συνδέει με τον περιβάλλοντα χώρο. O ειδικός έχει σαν στόχο την εξισορρόπηση της ενεργειακής κατάστασης του σώματος, δηλαδή, των διαφόρων ηλεκτρομαγνητικών και ηλεκτρικών πεδίων, τα οποία υπάρχουν και δρουν στο ανθρώπινο σώμα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να υπάρξει ισορροπία στην ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού, ούτως ώστε το σύνολο του σώματος και των οργάνων αυτού να λειτουργούν σωστά και “συμβατά”, τόσο σε σχέση με το εσωτερικό περιβάλλον, όσο και με το εξωτερικό.

  • Πώς εφαρμόζεται
Για την εφαρμογή του ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες υπάρχουν ειδικές συσκευές αυτοθεραπείας με τα ανάλογα εξαρτήματα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο ειδικός επιτυγχάνει τον ερεθισμό των αντανακλαστικών σημείων του ανθρωπίνου σώματος με απλό άγγιγμα, χωρίς κανένα τρύπημα. Και μάλιστα, οι συσκευές ηλεκτροβελονισμού όχι μόνο δε βλάπτουν, αλλά πολλές από αυτές, όσες λειτουργούν σε συχνότητα 10Hz, οφελούν όχι μόνο με τη διέγερση των αντανακλαστικών σημείων, αλλά και με τη συχνότητα αυτή, γιατί ολόκληρο το σύμπαν λειτουργεί σ’ αυτή τη συχνότητα. Έτσι οδηγούμε το σώμα σε μια εσωτερική ισορροπία, αλλά και σε εναρμόνιση με το περιβάλλον.

  • Που βοηθά
O ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες βοηθά σε διάφορα προβλήματα, όπως πονοκεφάλους, αυχενικό σύνδρομο, αρθριτικά, αλλεργίες, ασθματικές καταστάσεις, γαστρίτιδες, γυναικολογικά προβλήματα, νευροφυτικά, καταθλιπτικά φαινόμενα, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, κ.ά. Θα πρέπει, ακόμη, να παρατηρήσουμε ότι ο ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι χρήσιμος και σε περιπτώσεις φυσικής τόνωσης αθλητών, αλλά και στον τομέα της πρόληψης και της βοήθειας σε περιπτώσεις κακών συνθηκών.
 
Μοιραστείτε το στο Facebook!

Σπύρος Μωκιάτος

Ολιστικός Θεραπευτής

Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής

Λ.Μεσογείων 303, Χαλάνδρι, Τ.Κ 15231

(1ος όροφος, κουδούνι: Στέλιος Πανταζής)

τηλ.  6947 613031

holistic-logo-new

Σούπερ Προσφορά!!