Κβαντικό Μασάζ Εκτύπωση E-mail

Τη γνώση της κβαντικής θεραπείας δε θα μπορούσα να μην τη συνδυάσω με το μασάζ για πιο άμεσα αποτελέσματα. Είναι ο συνδυασμός της κλασικής μάλαξης και της στιγμιαίας αλλαγής της πληροφορίας μέσω της κβαντικής θεραπείας.

Για να γίνω πιο σαφής σ ’αυτό που ανέφερα παραπάνω θα φέρω ένα παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας πόνος ή ένας μυϊκός σπασμός κάπου στο σώμα. Με την κβαντική θεραπεία μπορώ να αλλάξω την πληροφορία και μέσα σε δευτερόλεπτα ο σπασμός ή ο πόνος να ελαττωθεί ή και να εξαφανιστεί!

Αυτό συμβαίνει γιατί το ίδιο το σώμα μας είναι «ενέργεια-δονήσεις-πληροφορία» και δονείται συνεχώς σε συγκεκριμένες συχνότητες. Όταν γεννιόμαστε όλα τα παραπάνω λειτουργούν συμφωνα με το πρότυπο σχέδιο, με την πάροδο του χρόνου όμως, ανάλογα τις εμπειρίες και τα βιώματα του καθενός, μπορεί να αλλοιωθούν τα πρωτογενή χαρακτηριστικά. Αυτές οι αλλοιώσεις δημιουργούν και τα μπλοκαρίσματα.

Οι πανάρχαιες τεχνικές του βελονισμού και της ρεφλεξολογίας  αυτό ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούσαν, να ξεμπλοκάρουν το  σώμα στα σημεία που είναι μπλοκαρισμένο για να επέλθει η ισορροπία.

Σήμερα έχω τη δυνατότητα για άμεσα και πιο δυνατά αποτελέσματα  και αυτή λέγεται κβαντικό μασάζ.

 
Μοιραστείτε το στο Facebook!

Σπύρος Μωκιάτος

Ολιστικός Θεραπευτής

Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής

Λ.Μεσογείων 303, Χαλάνδρι, Τ.Κ 15231

(1ος όροφος, κουδούνι: Στέλιος Πανταζής)

τηλ.  6947 613031

holistic-logo-new

Σούπερ Προσφορά!!